Welke maat batterij heeft u nodig?

Het kiezen van een juiste batterij kan een ontmoedigende bezigheid zijn, zeker wanneer u wordt geconfronteerd met de enorme hoeveelheid batterijen die vandaag de dag beschikbaar zijn: verschillende afmetingen, kleuren en hoeveelheden, gefabriceerd door andere fabrikanten, maken het selectieproces moeilijk dan nodig zou moeten zijn.

Duracell batterijen zijn duidelijk gemarkeerd om u te helpen de juiste batterij vol vertrouwen te kiezen. Iedere verkoopverpakking en individuele batterijen hebben niet alleen de conventionele naam voor de batterijmaat (AA, AAA, D, etc.), maar kennen ook een kleur. Deze 'One Size, One Colour'-benadering werd ontwikkeld om het keuzeproces te vergemakkelijken.

Begrijp de kleurcodes

De AA, AAA, 9V, C en D batterijen hebben een kleurcodering en zijn respectievelijk Geel, Groen, Blauw, Rood en Paars gekleurd, zoals hieronder afgebeeld:

De kleurcodering is overgebracht naar de voorzijde van iedere verpakking middels een gekleurd symbool in de linker bovenhoek. De batterijen zijn voorzien van een gekleurde onderlaag. Alles wat dient te doen is de kleur aan de onderzijde van uw oude Duracell batterij controleren en een vervangende batterij met dezelfde kleurcode bestellen.

Nieuwe kleurcodering helpt u de juiste maat batterij te kiezen
Live Chat