Bezorging, retour & annulering

Bezorging

 • Opmerking: Bestellingen geplaatst in het weekend (vrijdag na 17:00) worden de volgende maandag verzonden (met uitzondering van feestdagen) met de door u geselecteerde verzendmethode.
 • De levertijd naar de meeste Europese landen is 2-3 werkdagen.
 • Bestellingen die voor 17.00 uur worden ontvangen (voor producten die op voorraad zijn) worden normaal gesproken dezelfde werkdag verzonden.
Bezorging, retour & annulering

Garantie

Alle producten op onze website zijn nieuw en de meeste worden geleverd met één jaar fabrieksgarantie tegen constructiefouten vanaf de aankoopdatum. Bovendien geven we een fabrieksgarantie van drie jaar op een groot aantal van onze Duracell-producten. Dankzij jarenlange ervaring en onze goede relaties met fabrikanten, garanderen wij dat de producten die volgens de site geschikt zijn voor gebruik met een bepaald model 100% compatibel zijn. Anders zorgen wij voor een vervangend product of betalen we u de aankoopprijs terug.


Producten terugzenden

Indien u een product om gelijk welke reden wilt terugzenden, gebruiken we een Back-to-Baseprocedure. Gelieve de onderstaande stappen te volgen:

 1. Zend een e-mail naar , vermeld uw bestelnummer (eg DUR12345),de reden voor retour en vermeld of u een vervangproduct wenst of een terugbetaling.
 2. Onze klantenservice zendt u vervolgens een RMA-nummer (Returned Merchandise Authorisation).
 3. Zend het product terug (vermeld het RMA-nummer duidelijk op het pakket) naar:

  DuracellDirect Retourzendingen
  Bovendijk 216, 
  3045 PD Rotterdam

 4. Zodra we het product van u ontvangen, zorgen we voor de terugbetaling.


Bestelling annuleren

Bij al onze producten hebt u het recht om binnen 14 werkdagen na levering van de aankoop af te zien..

 • Indien u een bestelling wilt annuleren die nog niet geleverd is, zendt u een e-mail naar met uw bestelnummer (bv. DUR12345) en de reden voor de annulering.
 • Als het product al geleverd is, gelieve dan 'Annulering contract' op de bezorgbrief te schrijven (deze wordt met het product geleverd). Zend het product (goed verpakt) samen met de bezorgbrief naar ons terug. We moeten het binnen zeven dagen nadat het bij u bezorgd is terug hebben.

Wanneer u een product terugzendt, raden we voor uw eigen veiligheid een aangetekende zending aan. Teruggezonden producten moeten in goede staat zijn en zich in de oorspronkelijke verpakking bevinden. Let op: we betalen u de aankoopprijs terug zodra we het product ontvangen, maar de kosten voor levering en terugzending voor uw rekening zijn.