Over ons

Informatie over de onderneming

DURACELL

DuracellDirect wordt beheerd door Duracell-licentiehouder PSA Parts Ltd, de belangrijkste leverancier van batterijen, adapters en laders in Europa. PSA Parts Ltd beschikt over meer dan 15 jaar ervaring als leverancier van stroomtoevoeroplossingen en heeft een sterke relatie opgebouwd met producenten van batterijen en accessoires, zoals Duracell. Wij leveren producten van het merk Duracell, OEM-merkproducten (Original Equipment Manufacturer) en alternatieve producten van de hoogste kwaliteit die gegarandeerd 100 % compatibel zijn en met Eén Jaar Garantie geleverd worden. DuracellDirect levert aan klanten overal in Europa, met inbegrip van distributeurs, computerhandelaars en producteigenaars.

Duracell Direct is een handelsnaam: PSA Parts Ltd. Geregistreerd kantoor: 2 Prince Georges Road, London, UK, SW19 2PX. EU-kantoor: Bovendijk 216, 3045 PD Rotterdam. VK Bedrijfsnummer: 03544196. • Contact

Wij streven ernaar een volledig assortiment stroomvoorzieningsoplossingen aan te bieden voor uw draagbare toestellen, met inbegrip van uw Laptop, Digitale Camera, Camcorder, Persoonlijke dvd-, mp3- en videospeler, evenals uw Zakcomputer, Smartphone en PDA. Wij leveren enkel kwaliteitsproducten die u waar bieden voor uw geld, gekoppeld aan de beste service. Bekijk ons enorme productaanbod en neem gerust contact op met ons team van deskundigen als u niet meteen vindt wat u zoekt.

DURACELL is een gedeponeerd handelsmerk van Duracell Batteries BV en Duracell U.S. Operations, Inc., gebruikt onder licentie. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren. Alle andere informatie op deze site is eigendom van DuracellDirect en mag niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gebruikt.

Door het BSI met ISO9001-gecertificeerde onderneming. Onze onderneming is door het BSI gecertificeerd met het ISO9001-kwaliteitslabel.
Eén Jaar Garantie Al onze producten zijn Gegarandeerd 100 % Compatibel en worden geleverd met Eén Jaar Garantie.